Keresés az oldalon

Üdvözlünk honlapunkon!

Vásárlási feltételek

Felhasználási feltételek

Üzemeltetői adatok:

Cégnév: D-TOYS SRL

Székhely: Sepsiszentgyörgy, Építők útja 2, Románia

Raktár címe: Sepsiszentgyörgy, Építők útja 2, Románia

Adószám: RO13739316

Cégjegyzék szám: J14/37/2001

Szerződés nyelve: magyar

Elektronikus elérhetőség: info@jatekkosar.hu

Telefonos elérhetőség: +40 267351094; +40 267316116

Fax elérhetőség: +40 267306140

A www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu honlap látogatásához és az oldalról történő rendeléshez a felhasználóknak el kell fogadniuk az alábbi feltételeket:

 

Szerzői jog

A www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu weboldal teljes tartalma a D-TOYS SRL tulajdonát képezi, és teljes mértékben védett a szerzői jogra, a szellemi és ipari tulajdonjogra vonatkozó hatályos törvények által (országos és nemzetközi szinten levédett márkák, invenciók, rajzok és formatervezési minták).

A honlap bármely elemének felhasználása a D-TOYS SRL írott engedélye nélkül, törvényellenes.

A www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu honlapon szereplő tartalmakat a felhasználó nem töltheti le, nem másolhatja le és nem módosíthatja.

Az oldalnak a rendeltetésén kívüli bárminemű felhasználása kizárólagosan csak a D-TOYS SRL előzetes írott beleegyezésével engedélyezett.  

 

A weboldal használata

A felhasználó a www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu honlapon minden tevékenységet saját felelősségére végez (fiókba való belépés, jelszó megadása, online rendelés). A D-TOYS SRL nem vonható felelősségre semmilyen hibáért vagy kárért, amely a felhasználónak a saját adatai biztonságára vonatkozó hanyagságából vagy felelőtlenségéből származik.

A felhasználók személyes adatait a D-TOYS SRL csak a honlapon említett célokra használhatja fel. A személyes adatok kiadhatók a hatóságoknak, a kereskedelmi tranzakciók ellenőrzése végett, vagy egyéb illetékes szerveknek, a törvény által megalapozott ellenőrzések végett, amennyiben ezt a hatályban levő törvények alapján kérik.

 

A forgalmazott termékek

A D-TOYS SRL nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért, nem garantálja, hogy a termékek leírása, vagy a honlap tartalma hibátlan. A www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu honlapon hozott bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

Amennyiben bizonyos termékek árai vagy más, ezekre vonatkozó adatok – különböző okokból kifolyólag – hibásan jelennek meg a honlapon, a D-TOYS SRL fenntartja a jogot, hogy érvénytelenítse az érintett termék kiszállítását, és a lehető legrövidebb időn belül értesítenie kell erről a vásárlót.

Ugyanakkor, a honlapon megjelenő termékfotók tájékoztató jellegűek csupán, ezért a kiszállított termékek kinézetre kis mértékben eltérhetnek ezektől.

 

A D-TOYS SRL nem garantálja, hogy a honlapon bemutatott termékek a rendelés pillanatában raktáron vannak, ezért fenntartja a jogot, hogy a rendelésnek csak bizonyos részét szállítsa ki, amennyiben egyes termékek ideiglenesen nincsenek raktáron.

 

A honlapról megrendelt termékeknek a nem rendeltetés-szerű használatából származó esetleges károkért, a D-TOYS SRL nem vállal felelősséget, és nem is vonható felelősségre.

 

A D-TOYS SRL garantálja, hogy az általa szállított termékek megfelelnek rendeltetésüknek illetve általános termékleírásuknak, és kérésre a vásárló rendelkezésére bocsátja a megrendelt termékek szabvány-megfelelési nyilatkozatát.

 

A D-TOYS SRL a megvásárolt termék működésére és minőségére vonatkozó minden panaszt elfogad és kivizsgál, amennyiben a panaszlevél a termék kézbesítésének időpontjától számított legtöbb 2 napon belül megérkezik. A vásárló nem küldheti ugyan vissza a megvásárolt terméket, de – amennyiben panasza megalapozott – a szóban forgó terméket a D-TOYS SRL kicseréli.

 

A rendelés lemondása, elállási jog

Vásárlóinknak joguk van elállni a szerződéstől (visszamondani a rendelést), ezt a szándékot azonban írásban is jelezniük kell, a megrendelt termék átvételétől számított legtöbb 14 napon belül. Ez nem von maga után semmiféle büntetést, és a vásárlónak nem kell megindokolnia döntését. Az egyedüli költség, amely a vásárlót terheli, az az áru visszaszállításának költsége. Amennyiben a vásárló él az elállási jogával, a D-TOYS SRL köteles a kifizetett áru vételárát visszatéríteni a vásárlónak (egyéb visszatérítési költségek a D-TOYS SRL-t terhelik), a rendelés lemondásától számított legtöbb 30 napon belül.

 

A fenti felhasználói feltételek az érvényben levő magyar törvények alapján készültek, és a honlap használával, a felhasználó beleegyezik abba, hogy bárminemű, közte és a D-TOYS SRL között felmerülő jogvitát békés úton próbálnak megoldani, ellenkező esetben a konfliktust jogi úton oldják meg.

 

Ha a fenti feltételek bármelyikét érvénytelennek vagy hatástalannak találják, októl függetlenül, ez nem befolyásolja a többi feltétel érvényességét. A felhasználó a www.dtoys.hu és www.jatekkosar.hu weboldaláról való rendeléssel kikötés nélkül elfogadja a felhasználási feltételeket, amely azonos értékű egy megkötött érvényes szerződéssel.