Keresés az oldalon

Üdvözlünk honlapunkon!

 

     

 

Sepsiszentgyörgyi (Kovászna megye, Románia) székhelyű vállalatunk, a D-TOYS, 2001-ben alakult; kiváló minőségű gyerek- és felnőtt puzzle-ok, készségfejlesztő és kreatív játékok, logikai, stratégiai- valamint társasjátékok gyártására szakosodott. Ugyanakkor néhány híres külföldi játékcég kiemelkedő minőségű termékeit is forgalmazzuk.

 

Cégfilozófiánk, avagy milyen szempontok érvényesülnek a termékek tervezésekor, előállításakor és forgalmazásakor?

  • felhasználói biztonság
  • készségfejlesztő és oktató jelleg
  • kiváló minőség
  • különös figyelem a környezetvédelemre

 

A D-TOYS termékeket, valamint az általunk képviselt brandek játékait nagy sikerrel árusítják a játékboltokban az Románia teljes területén. Ugyanakkor termékeink a Metro, Selgros, Carrefour, Cora, Rewe, Auchan, stb. áruházak polcain is megtalálhatók.

 

Annak érdekében, hogy megőrizzük vezető pozíciónkat a hazai piacon a puzzle- és készségfejlesztő játékok terén, hogy a nemzetközi piacon is bővítsük termékkínálatunkat, és minél több országba eljuttathassuk a D-Toys játékokat (jelenleg közel 20 államban vásárolhatók meg termékeink), folyamatosan beruházunk korszerű felszerelésekbe, és különös figyelmet fordítunk az eredeti, innovatív és kiváló minőségű új termékek kidolgozására, a gyártási folyamat állandó tökéletesítése révén.